Des de la NuNu ens plau convidar-vos a la Visita que hem preparat al Celler Albet i Noya. Com ja debeu saber un dels cellers pioners a Catalunya en l’ús de tècniques respectuoses amb l’entorn (vins ecològics) i dels primers en aplicar la biodinàmica en el món de la viticultura.
Per acabar de completar la sortida i tenint en compte que s’acosta el temps de les calçotades, hem cregut oportú acabar la sortida amb una calçotada al Restaurant Mirador de les Caves que es troba molt a propo del Celler que visitarem.
La sortida està prevista pel proper dissabte 25 de febrer i per conèixer quina és la planificació de les activitats us adjuntem el programa. El cost de la sortida és de 37€ més el cost del desplaçament, que segons el número d’incrits el farem en bus o cotxes particulars.
Us animem a acompanyar-nos, ja que la visita val molt la pena!!! Us podeu inscriure a la NuNu o responent a aquest correu electrònic. Teniu de temps fins a una setmana abans de la sortida, és a dir el diumenge 19 de febrer.
2017-celler-albet-noya-calcotada_small
Escrit per nunu