Us proposem passar una molt agradable estona, tot experimentant amb els olis essencials i etèrics. Podrem gaudir dels diferents aromes i vivenciar quins efectes ens produeixen a nivell de la psique i les emocions, com transforma el nostre estat d’ànim i com els podem utilitzar per sentir-nos millor.

  • DATA: dissabte 8 de juny de 2019
  • HORA: de 10.30 a 12.00 h.
  • LLOC: La Nunu (C/ Socós 8 Centelles).
  • PREU: 15€ (places limitades)
  • INSCRIPCIONS: directament a La Nunu, per correu electrònic a nuria@nunutricio.com o per telèfon al 650 51 82 77 o al 93 198 83 25

Es tracta d’un taller purament experiencial i pràctic, deixant de banda les teories i els apunts i connectant amb el nostre interior més íntim.

Així que oblideu-vos de portar llibreta, boli, etc. Només heu de portar les ganes de gaudir i compartir.

Important:

* En aquesta ocasió ens trobarem només els adults per dues raons principals: considero que pot tenir cert grau de perillositat per als infants i és necessari que estiguem el màxim de presents i concentrats possible.

* Sempre que us sigui possible, confirmeu si teniu intenció de venir per tal que pugui organitzar la dinàmica de la forma més adequada al grup. No és el mateix ser 5 que 15, oi?

Virgínia Jurado, la nostra tallerista:

Gaudeixo escoltant i acompanyant a persones disposades a millorar cada dia. Amb intuïció i sensibilitat, facilito la transformació d’allò que no funciona en una oportunitat de comprensió i creixement intern. M’agrada veure com les persones recuperen la confiança en elles mateixes i agafen les regnes de la seva vida.

Us hi esperem!

Escrit per nunu