febrer 27, 2020 Tallers No hi ha comentaris

Des de La Nunu hem organitzat una presentació del Sistema de Disseny Humà, una eina d’autoconeixement que ens dona estratègies sobre el nostre comportament, relacions, manera de prendre decisions…També hi ha indicacions sobre com actua la nostra ment, emocions, expressió, etc. Ens dona eines específiques en l’educació de cada un dels fills/es. I també permet conèixer les dinàmiques que es generen en una relació de parella concreta, per tal d’afavorir l’harmonia en comú.

IMPORTANT: En fer la inscripció cal facilitar la data i hora de naixement, i durant la xerrada es disposarà del propi Disseny, per tal d’observar i comparar les característiques generals que s’exposaran. Els qui, posteriorment, desitgin un estudi més exhaustiu del seu propi Disseny (o del Disseny dels fills) ho podran sol·licitar.

  • Dia: dissabte, 7 de març de 10,15 h. a 12 h.
  • Lloc: Dietètica La Nunu – Carrer Mare de Déu del Socós, 8 – Centelles
  • A càrrec de: Montserrat Montané, mestra de Primària i Educació Especial, Analista del Sistema de Disseny Humà. Formada en Teràpia Biogràfica, Artteràpia d’orientació antroposòfica, Pedagogia Waldorf, Massatge Pressel, Medicina Antroposòfica. Professora de Ioga.
  • Aportació: 15 €. Places limitades.
  • Inscripcions i més informació:
    635412078 – montserratmontane@gmail.com
    93 198 83 25 – 650518277 nuria@nunutricio.com
Escrit per nunu