FAQ’S DE PRIVACITAT

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?
Responsable del tractament: Núria Mas Cisa – LA NUNU  –  NIF: 33950990T. C/ Socós, 8, 08540 Centelles Correu electrònic: nuria@nunutricio.com

2. Amb quina finalitat continuarem tractant les teves dades personals?
Tractem les dades personals amb la finalitat de gestionar la vinculació amb la nostra botiga, l’organització d’activitats i campanyes i l’enviament de comunicacions informatives i comercials (també per via electrònica).

3. Quan temps conservarem les teves dades personals?
Les dades personals es conservaran indefinidament mentre no ens manifestis el contrari a nuria@nunutricio.com

4. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades personals?
La base legal per al tractament de dades és el consentiment donat en el moment de facilitar les dades.

5. A quins destinataris es comunicaran les seves dades personals?
Les dades no es comunicaran ni es cediran fora de La Nunu en cap cas.

6. Quins són els seus drets en relació amb les seves dades personals?
Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la cancel·lació o supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També podràs sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.

Podràs revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions comercials i exercir els drets referits anteriorment, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a nuria@nunutricio.com.

Si no obtens una resposta satisfactòria i desitges formular una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d’aquests drets, pots adreçar-te a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

 

1.- INTRODUCCIÓ.

El present document té com a finalitat establir i regular les normes d’us així com la salvaguarda de les dades del Lloc www.nunutricio.com (en endavant el “Lloc”), entenent per Lloc totes les pàgines i els seus continguts propietat de NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) a les quals s’accedeix a través del domini www.nunutricio.com  i els seus el subdominis.

Mitjançant el Lloc  pretén apropar als seus clients els serveis d’informació així com de qualsevol altre servei que en el seu moment s’estimi oportú per a la correcta consecució del seu objecte social.

La utilització d’aquesta pàgina, així com dels serveis que en ella es posa a disposició de l’usuari, suposarà l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions generals recollides en el present Avís Legal (en endavant les “Condicions Generals”), pel que l’usuari haurà de ser conscient de la importància de llegir-les cada cop que visiti el Lloc. El fet d’accedir a aquest Lloc implica el coneixement i acceptació de les següents Condicions Generals pel que NÚRIA MAS CISA (LA NUNU)  recomana al l’usuari la seva impressió o la seva descàrrega i lectura detallada cada cop que accedeixi al Lloc.

2.- INFORMACIÓ GENERAL.

El titular del present Lloc és NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) amb NIF/CIF 33950990 amb domicili social a la C/ Socós 8 – 08540 Centelles

3.- ÚS DEL LLOC.

Mitjançant l’acceptació de les presents Condicions Generals l’usuari compromet a utilitzar el present Lloc i els serveis posats a la seva disposició en el mateix, de la manera i en la forma que en ell mateix s’estableix. Quedant obligat a no utilitzar el present Lloc i seus serveis amb finalitats il·lícites i/o contraries a les finalitats establertes en aquestes Condicions Generals, que poguessin ser lesius de drets i/o interessos de tercers o que de qualsevol forma puguin malmetre el present Lloc o impedir el seu correcte funcionament o dels serveis que en ell s’ofereixen o oferissin en el futur.

4.- ÀMBIT DEL LLOC. RESPONSABILITAT DE L’USUARI.

Es troba comprès en aquest Lloc la pàgina www.nunutricio.com.

L’accés a aquest Lloc és responsabilitat exclusiva dels usuaris. Els riscos derivats de la utilització del Lloc per el l’usuari seran al seu únic i exclusiu càrrec. No es objecte de garantia per part de NÚRIA MAS CISA (LA NUNU): (I) la infal·libilitat, la disponibilitat, la continuïtat, la inexistència de deficiències i la seguretat del Lloc; (II) que el contingut del Lloc o la informació que passa a través d’ell estigui lliure de virus o d’altres elements lesius així com d’errors, omissions o incorreccions; (III) la seguretat en la utilització que el l’usuari faci del Lloc.

NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) no serà responsable de possibles danys o perjudicis que es poguessin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) de retards o bloquejos en l’ús del present sistema electrònic causats per deficiències o sobrecarregues en el seu Centre de Processos de Dades, de línies telefòniques , en el sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics; ni tampoc de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de NÚRIA MAS CISA (LA NUNU). Així mateix, s’exonera a NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l’usuari com a conseqüència d’errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) sempre que procedeixi de fonts alienes.

El fet d’accedir a aquest Lloc no li suposa entaular cap tipus de relació de caràcter comercial entre NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) i l’usuari.

5.- ACTUALITAT I MODIFICACIÓ DE LA INFORMACIÓ.

La informació que apareix en aquest Lloc és la vigent en la data de la seva última actualització.  NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació d’aquest Lloc, podent limitar o no permetre l’accés al mateix.

NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment, els canvis i modificacions que estimi convenients, podent fer ús de tal facultat en qualsevol moment i sense previ avís.

6.- CONTINGUTS.

NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) realitza els màxims esforços per evitar qualsevol error en els continguts que poguessin aparèixer en aquest Lloc. NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) no garanteix, ni es responsabilitza de les conseqüències que poguessin derivar-se dels errors en els continguts que poguessin aparèixer en aquest Lloc proporcionats per tercers.

NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) no es responsabilitza de cap manera d’aquells continguts, activitats comercials, productes i serveis inclosos que poguessin visualitzar-se mitjançant enllaços electrònics (links) si n’hi hagués i quan hi fossin, de forma directa o indirectament, a través d’aquest Lloc. La presència de links en el Lloc de NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) , tret de manifestació expressa en contra, té una finalitat merament informativa i en cap cas li suposa el suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos. Aquests enllaços no representen cap tipus de relació entre NÚRIA MAS CISA (LA NUNU)  i les empreses o particulars titulares dels Llocs webs als quals es pot accedir mitjançant aquests enllaços.   Es reserva el dret de retirar de manera unilateral i en qualsevol moment i sense previ avís els enllaços que poguessin aparèixer en el seu Lloc.

7.- NAVEGACIÓ, ACCÉS I SEGURETAT.

NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) realitza els màxims esforços perquè la navegació es realitzi en les millors condicions i evitar els perjudicis de qualsevol tipus que poguessin ocasionar-se durant la mateixa.

NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) no es fa responsable dels perjudicis, de qualsevol índole, que poguessin ocasionar-se als usuaris per la utilització d’altres navegadors o versions diferents dels navegadors pels que ha estat dissenyat el Lloc.

NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) no es responsabilitza ni garanteix que l’accés a aquest Lloc sigui ininterromput o que estigui lliure d’error. Tampoc es responsabilitza o garanteix que el contingut o software al que pugui accedir-se a través d’aquest Lloc, estigui lliure d’error o causi un dany. En cap cas NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) serà responsable per les pèrdues, danys o perjudicis de qualsevol tipus que sorgeixin per l’accés i l’ús del Lloc, incloent-s’hi però no limitant-se, als ocasionats als sistemes informàtics o els provocats per la introducció de virus. NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) no es fa responsable dels danys que poguessin ocasionar-se als usuaris per un ús inadequat d’aquest Lloc. En particular, no es fa responsable de cap manera de les caigudes, interrupcions, falta o defecte de les telecomunicacions que poguessin ocórrer.

Els serveis oferts en aquest Lloc només poden ser utilitzats correctament si es compleixen les especificacions tècniques per les que ha estat dissenyat.

8.- PROTECCIÓ DE DADES.

NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) informa als usuaris del Lloc que NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) respecta la legislació vigent en matèria de protecció de dades i en concret la Llei Orgànica 15/99, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, així com la seva normativa de desenvolupament, adoptant les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades, en el seu cas, a través del Lloc, amb un compte de l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades i els riscos als quals estan exposats.

Suposant que al fer ús dels serveis que NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) li ofereix en aquest Lloc els usuaris haguessin d’omplir dades de caràcter personal, NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) en compliment de la normativa vigent- informarà complidament al l’usuari dels seus drets i sol·licitarà el seu consentiment exprés i inequívoc pel tractament de les seves dades de caràcter personal.

9.- SOBRE L’ÚS DE COOKIES.

L’accés a aquest Lloc pot implicar la utilització de “cookies”, tant a les seves pàgines com en les enllaçades o referides mitjançant links. Aquells usuaris que no desitgin rebre cookies o vulguin ser informats de la seva fixació poden configurar el seu navegador a tal efecte.

10.- PROPIETAT INTELECTUAL I DRETS D’AUTOR.

NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) declara que, tret que s’indiqui el contrari, en el Lloc, els textos, imatges, il·lustracions, dissenys, icones, fotografies, segments de vídeo, segments de so i demés materials que es trobin en el Lloc i qualsevol altra creació intel·lectual i/o invencions o descobriments científics i tècnics, qualsevulla que sigui la seva aplicació empresarial o industrial (en endavant col·lectivament denominats el “Contingut”) han estat creats o inventats per NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) o cedits, llicenciats, transmesos o autoritzats a aquesta pels seus titulars i/o cessionaris.

L’usuari es compromet a no suprimir o alterar qualsevol signe distintiu utilitzat en el Lloc, com són, amb caràcter no exhaustiu, marques, noms comercials (gràfics, logotips, etc.), el “copyright” i demés dades identificatives dels drets de  NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) o de tercers titulars incorporats al Lloc.

Són propietat de NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) igualment tots els drets sobre qualsevol tipus d’obres, invents, descobriments, patents, idees, conceptes, actualitzacions i les millores relacionades amb el Lloc, els seus sistemes, aplicacions i programes o amb els serveis que NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) presta, que siguin creats, realitzats, desenvolupats o posats en pràctica per primer cop per NÚRIA MAS CISA (LA NUNU), ja sigui per si sola o amb l’ajuda dels usuaris del Lloc, en el transcurs o com a resultat d’algun disseny, desenvolupament o qualsevol altra feina realitzada de conformitat amb el Contracte.

L’usuari no podrà utilitzar el nom ni les marques, símbols, logos o signes distintius de titularitat de NÚRIA MAS CISA (LA NUNU) sense el consentiment exprés i escrit d’aquest.

En caso de que qualsevol usuari o tercer consideri que qualsevol dels continguts existents en el Lloc li suposa una violació dels drets de autor o d’altres drets de protecció de la propietat intel·lectual, demanem que ho comuniqui a la següent direcció: NÚRIA MAS CISA (LA NUNU), C/ Socós 8 – 08540 Centelles – nuria@nunutricio.com.